Kære elever og forældre ved Hellebækskolen

Selvom vejret ikke antyder det, og at man skal nord for Stockholm for at finde noget, der minder om hvid jul, så er vi alligevel nået til at lukke vores bygninger af for læring, liv og aktivitet, så vi kan lade julefreden lande over Ålsgårde og omegn.

Vi har gjort hvad vi kan for at komme i julestemning i både skole og SFO. Vi har haft vores traditionelle juleindslag som Luciaoptog, kirkegang, juleudsmykkede lokaler, morgenmad, julebingo. Alle indslag gør december til årets mest hyggelige måned på Hellebækskolen. Nu er det endelig tid til juleferie og julehygge for jer og jeres nærmeste.

Boost
1.A gik videre til den kommunale udfordring den 14. december og var med hele vejen til den endelige finale. Det var en flot indsats som hele klassen og deres lærer Christa leverede.

Faglighed
Vi brænder for at dele en god nyhed med jer alle. Vi har lige fået de sidste resultater for de seneste par års afgangsprøver på skolen. Vi er gået en halv karakter frem i de bundne prøver og ligger pænt over landsgennemsnittet.
Stor tak til personalet og alle forældre for at sikre vores børn så flotte resultater.
Faglighed og fællesskab går hånd i hånd – sammen bliver vi klogere.
Vi takker for et godt samarbejde gennem det forløbne år og ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Vi glæder os til at se jer igen torsdag den 4. januar 2018.
Mange julehilsner
Jeanette, Julie, Karl og Trine

NB: Følg os på Facebook for flere nyheder fra dagligdagen.