Hellebækskolen er med i et nyt, spændende projekt omkring brug af spil til at opsamle og forstå elevernes læring i den daglige undervisning. Projektet hedder ”Den Lærende Skole” og 10 lærere deltager i projektet. På afdeling Hellebæk deltager matematiklærerne på 6. årgang, samt naturfagslærerne i udskolingen. Og på afdeling Apperup er det matematiklærerne på første årgang, som er med i projektet for at forstå elevernes progression. Vi får som skole således god erfaring med digital data i forskellige fag og på forskellige årgange på tværs af skolerne, som bruges til at udvikle en formativ evalueringspraksis. Det skaber en god dialog omkring, hvordan vi som skole bedst løfter den enkelte elevs læring.

Projektet er støttet af A.P. Møller fonden og er et samarbejde mellem Helsingør Kommune, Gentofte Kommune, og startup-virksomheden Knowmio – i alt 96 nysgerrige lærere deltager i de to kommuner for at få en bedre forståelse for hvordan spil og digital data kan bruges til at forstå og motivere til læring.

Projektet er lige gået i gang og løber frem til foråret. Udviklingen af projektet kan følges her: http://denlærendeskole.dk/