Kære forældre på Hellebækskolen

I de sidste to uger har vi rundt omkring på skolen haft elever i færd med at fordybe sig i et længerevarende forløb i vores fokusuger. Det er en periode, hvor vi oplever høj elevtrivsel. Vi har haft et meget mildt vejr, der har gjort det oplagt at være ude og være på ture rundt i både lokalområdet og i bl.a. København og Helsingborg. Personalet har på fornemmeste vis arrangeret læringsforløb, der har vakt jeres børns nysgerrighed og undersøgelsestrang. Vi har set mange glade ansigter hos både børn og voksne og glæder os til at runde perioden af med et flot motionsløb på både afd. Hellebæk og afd. Apperup i dag.

Ny skoleleder
Mandag den 1. oktober var ikke en helt almindelig mandag, men Thomas Horns første arbejdsdag som skoleleder. Alle elever – fra store til små – og hele personalet tog imod Thomas med den smukkeste flagallé. Thomas blev budt velkommen med elevernes fællessamling både på afd. Hellebæk og afd. Apperup.

Her i oktober og november er der meget som Thomas skal introduceres til i Helsingør Kommune, men herefter vil Thomas kunne være mere på begge afdelinger.

Nyheder fra skolens hverdag
Vi opfordrer jer til at kigge på skolens Facebook-side, hvor I kan få et godt kig ind i elevernes læringsforløb. Her ligger en del billeder af alle de spændende ting, der foregår på skolen.

Pædagogisk dag for lærerne om klasseledelse
Torsdag den 25. oktober slutter undervisningen for mellemtrinnet og udskolingen en lektion tidligere end normalt. Lærerne fra både Hornbæk Skole og Hellebækskolen skal lære endnu mere om klasseledelse. SFO og klub åbner derfor tidligere og er klar til at tage imod eleverne fra kl. 13:15.

Til sidst vil vi ønske alle elever og forældre en rigtig god efterårsferie.

Mange hilsner fra skolens ledelse

Julie, Jeanette, Kent, Thomas og Trine