Samarbejdspartnere

Tættere forbindelse mellem teori og praksis

Vi har indgået et partnerskab med fritidsklubben Bølgen. Ideen er at knytte tætte bånd med pædagogerne på Bølgen, så eleverne oplever en mere sammenhængende skoledag. Pædagogerne har mange kreative kompetencer, som eleverne kan få glæde af i hverdagen.

Samtidig fortsætter vi sidste års succes med en forældre-database, hvor du har mulighed for at hjælpe skolen og bidrage med viden, kompetencer og ressourcer. Det kan være, at du:

• ligger inde med en speciel viden, som du gerne vil dele med elever eller forældre.
  • kan skaffe billige produkter til undervisningen f.eks. planter, elektrikerrør, maling.
  • gerne vil give en hånd med i forbindelse med undervisning/ projekter.
  • har mulighed for at arrangere besøg på din arbejdsplads.

Kontakt Daglig pædagogisk Leder/souschef: Trine Stein Graakjær, trs08@helsingor.dk, tlf. 49281863, hvis du har et forslag til, hvordan du som forældre kan bidrage og hjælpe skolen. Skriv også gerne, hvis du har idéer, der bakker op om dét at skabe en tættere forbindelse mellem skolen og arbejdslivet.