Kommunikationskanaler

Ring eller skriv til os – eller følg med i vores hverdag på facebook

Vi vil gerne have en åben, rettidig og målrettet dialog med alle vores kontakter, fra forældre til det omgivende samfund, vi er en del af. At handle i tide tager vi rigtig alvorligt. Derfor kan du trygt regne med, at vi reagerer samme dag, hvor vi bliver oplyst om et problem – stort eller småt.

Du kan både bruge de velkendte kommunikationskanaler, Forældreintra og Elevintra, og på facebook kan du følge med i, hvad der sker på skolen i det daglige.

Sådan kommer du i kontakt med os

Forældreintra

Den direkte kanal mellem jer som forældre og lærerene – og andre forældre fra klassen.
Her finder du alt information, der direkte er knyttet til dit barn, fra skole-hjem samtaler og ugeplaner, til klassearrangementer. Lærerne tjekker deres mail hver dag, så du kan regne med, du får svar inden for en dag eller to.

Elevintra

Elevintra bruger lærere og elever – og eleverne indbyrdes. Elevintra bruger vi som et led i undervisningen, her noteres lektier, og eleverne afleverer mange opgaver på Elevintra.

Her taler vi om, hvad der sker i dagligdagen, både fra afdeling Apperup og fra afdeling Hellebæk. Her kan du på en nem måde få indblik i vores hverdag.

Hvis du har akut behov for at tale med os

Du kan:

• ringe til skolens kontor: Afd. HE 4928 1860 & Afd. AP 4928 3421
    Vi sørger for, at læreren kontakter dig så hurtigt som muligt.
  • henvende dig direkte på skolens kontor mellem kl. 8.00 og 14.00