Kære forælder

Fra sommerferien 2017 er det besluttet, at den almindelige åbning i SFO i uge 29 og uge 30 skal erstattes af en sommercamp. Det betyder, at der er sommercamp fra mandag den 16. juli til fredag den 28. juli 2017. Åbningstiden i Sommercamp svarer til den normale åbningstid i SFO. Mandag – torsdag 6.30 – 17.00 og fredag kl. 6.30 – 16.30.

Sommercamp vil være ét nyt og samlet koncept for alle SFO-børn, der kommer i SFO i de to uger. Sommercampen vil blive afholdt i Villa Fem, Borgmester P. Christensenvej 4, 3000 Helsingør. Villa Fem ligger lige ved siden af Multiparken i Helsingør.

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få planlagt en spændende og sjov sommercamp for alle børn i SFO-alderen. Vi forventer i løbet af de næste 3-4 uger at have de overordnede temaer på plads, som der vil blive planlagt ud fra.

I juni afholdes et møde for tilmeldte børn og deres forældre i Villa Fem. Her vil det være muligt at blive bekendt med huset og omgivelserne, høre mere om de tanker og overvejelser, der er gjort omkring Sommercamp samt være mulighed for at stille spørgsmål. I vil også her kunne møde den leder, der har ansvaret for Sommercampen, og de pædagoger fra de forskellige SFO’er, som børnene vil møde i Sommercampen.

Der planlægges med, at der skal være medarbejdere fra alle SFO’er i Sommercampen. Det forventes derfor, at der dagligt vil være en eller flere medarbejdere fra jeres barns SFO, men det vil desværre ikke være muligt at sikre, at der er en medarbejder til stede fra jeres barns SFO i den fulde åbningstid. Det skal dog understreges, at alle medarbejdere i Sommercamp er fuldt ud klædt på til at varetage opgaven i Sommercamp.

Vi vil gerne stille med et godt hold af medarbejdere og være sikre på, at der er nok medarbejdere til børnene. Derfor vil vi gerne kende antallet af børn, som skal deltage i sommercampen af hensyn til medarbejdernes ferieplanlægning.

Du bedes derfor senest d. 28. februar 2017 give besked til lederen af dit barns SFO, om dit barn skal deltage i sommercampen. Du bedes ved tilmelding udfylde den tilmeldingsseddel, som du får udleveret i SFO’en. Herunder information om, hvilke dage og cirka i hvilket tidsrum dit barn har brug for at være i sommercamp.

Morten Colsted

Udviklingskonsulent