Kære børn og forældre

Som jeg meddelte lige før jul, er Ulla Wiese Christensen stoppet her på skolen for at tiltræde en skolelederstilling på Rungsted Skole.

Jeg kan nu med glæde afsløre, at vi pr. 1. marts har ansat Trine Stein Graakjær som ny daglig pædagogisk leder/souschef.

Trine er udvalgt blandt 17 rigtig gode ansøgere til stillingen.

Efter ansættelsessamtalerne var der ingen tvivl i ansættelsesudvalget om at det var, Trine der skulle tilbydes stillingen.

Trine skriver her om sig selv:

Kære børn, forældre og medarbejdere

Mit navn er Trine Stein Graakjær og jeg er nyansat som souschef og daglig pædagogisk leder på Hellebækskolen.

Jeg kommer fra en projektstilling som læringsvejleder i Gribskov Kommune, hvor min primære opgave har været at implementere skolereformen med alle de tiltag, der ligger i forandringen af skolen, som vi hidtil har kendt den. Sideløbende med min ansættelse i Gribskov har jeg læst Diplomuddannelsen i ledelse. Jeg har mange års erfaring som udskolingslærer og vejleder bl.a. på Utterslev Skole – en udviklingsorienteret naturfaglig profilskole i Københavns Kommune, hvor mange af skolereformens elementer var en fast del af skolens organisering, bl.a. fleksible skemaer, fleksibel holddeling, bevægelse i undervisningen og åben skole.

Jeg er gift på 16. år med Steen, vi har tre børn på 8, 14 og 20 år og vi bor i Ramløse.
Hver gang jeg har fortalt venner, bekendte, nuværende og tidligere kolleger, at jeg er blevet ansat på Hellebækskolen, får jeg meget positive tilbagemeldinger om skolens og personalets mange kvaliteter, så jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang den 1. marts.

Jeg glæder mig til samarbejdet med jer alle.

Trine Stein Graakjær
Karl Sinding