Boost
Vi vil takke jer for jeres flotte fremmøde på Boost-aftenen som vi holdt torsdag den 17. januar.
Fredagen var alle gruppers løsninger under vurdering af dommernes skarpe blik.
På Apperup blev der uddelt forskellige priser:

En her og nu pris til 2. b for deres skraldepatrulje, så vi kan få en ren skole ude og inde
En fredagspris, der gik til 0.årgang for at kunne skabe glæde med teater og anden skøn kunst og som kunne vises til fredagssamling
En læringspris, der gik til 1. årgang for en god videoproduktion som kunne lære os alle noget mere og noget nyt om det at rense vand
Vinderpris gik til 2.d for deres ide om et legetøjsbibliotek, hvor alle børn kunne blive medlem. Alle kunne lege med noget, de ikke havde prøvet før og ikke mindst kunne ideen måske standse det store overforbrug af legetøj som fabrikkerne producerer

På Hellebæk blev der også uddelt flere priser:

Vindere af elevprisen på mellemtrinnet blev “MLMK”-genbrugsbutik – et projekt fra 6. årgang og “Skraldebilen” fra 5. årg. En skraldebil, der affaldssorterer og kører på affald som brændstof.
Vindere af elevprisen i udskolingen blev “Din rest-god ret” fra 8.årg. et projekt som kombinerer mindre madspil med opskrifter, BMI og budget, og “Madspildscentralen – to good to go”.

De to projekter, der vandt retten til at repræsentere Hellebækskolen, er “Din rest – god ret” fra 8.årg.  og “NFC” fra 5.årg. et projekt hvor hundeposer, som kan nedbrydes i naturen, kombineres med et frø, så der kan vokse en plante eller blomst op dér hvor man har smidt hundeposen.

Ny aftale på skoleområdet
Som I har kunne se i medierne, har Folketinget indgået aftale om rammerne for folkeskolen allerede fra næste skoleår. Det betyder bl.a., at vi på Hellebækskolen skal sikre, at vi lever op til den nye aftaletekst. Så snart at vi er kommet nærmere i vores udvikling af skoledagen hos os, vil vi beskrive det for jer elever og forældre.

Velkomstmøder
Foråret på Hellebækskolen byder altid på flere velkomstmøder:
De nye 0. klasses elever kommer til velkomstmøde med deres forældre den 10. april og 6. årgangs elever og forældre er inviteret til informationsmøde om udskolingen den 24. april, hvor vi ønsker at alle børn og forældre kommer til en spændende introduktionsaften, hvor lærere og nuværende elever vil fortælle om, hvordan det er at være elev i udskolingen.

Fester, fester, fester…
Foråret byder traditionen tro på skolens store, flotte fester for vores elever.

Indskolingen holder fastelavnsfest i starten af marts i skoletiden
Mellemtrinnet holder deres sjove skolefest ligeledes i marts måned.
Udskolingen holder deres legendariske gallafest den 7. marts
3. årgang har afslutningsfest i SFO’en den 29. april
Hold øje med mere detaljerede opslag med invitationer på elev- og forældreintra, når vi nærmer os festlighederne.

Til slut vil vi ønske alle børn en fantastisk vinterferie. Vi håber, at I forældre også har mulighed for at holde lidt fri med jeres dejlige børn.

De bedste hilsner fra
Julie, Kent, Jeanette, Thomas og Trine